Design Detail – A Cut-Out Was Created Underneath The Stairs To Allow Light To Travel Through

This modern house has a cut-out underneath the stairs to allow the light from the window to flow through to the interior. #Stairs #InteriorDesign #Window

Photography by Nick Bowers

 

When Anderson Architecture were designing the renovation of this house in Sydney, Australia, they chose to create a cut-out underneath the stairs to allow the light from the window to flow through to the interior.

By including a cut-out underneath the stairs, they also provided a view of the garden at the side of the house.

 

This modern house has a cut-out underneath the stairs to allow the light from the window to flow through to the interior. #Stairs #InteriorDesign #Window

Photography by Nick Bowers

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Share this on:

  • google+
Luminaire – January 2019 – Ingo Maurer Babadul
Social Media – Pinterest