The Facade Of These Townhouses Welcomes Visitors With Cantilevered Planter Boxes

Architecture firm Baan puripuri have recently completed this pair of three storey townhouses in a vibrant neighborhood of Bangkok Thailand.

Photography by Beer Singnoi

 

Architecture firm have recently completed this pair of multi-storey townhouses in a vibrant neighborhood of Bangkok, Thailand.

 

Architecture firm Baan puripuri have recently completed this pair of three storey townhouses in a vibrant neighborhood of Bangkok Thailand.

Photography by Beer Singnoi

The facade of the townhouses has set back windows, so that the angled concrete sections provide shade for the interior, as well as visual interest from the street.


The facade of these townhouses have set back windows, so that the angled concrete sections provide shade for the interior, as well as visual interest from the street.

Photography by Beer Singnoi

Each townhouse also has a large cantilevered planter box that stands out and add a touch of nature to the facade.


This modern townhouse has a large cantilevered planter box that stands out and add a touch of nature to the facade.

Photography by Beer Singnoi

Stepping inside, the entrance foyer is a transitional area between the exterior and the interior of the home.


Stepping inside this modern house, the entrance foyer is a transitional area between the exterior and the interior of the home.

Photography by Beer Singnoi

In the living room, the double-height space has large windows that look out onto the backyard. The wall behind the couch has built-in lighting to break up the solid wall, as well as helping to creating a unique atmosphere.


In this modern living room, the double-height space has large windows that look out onto the backyard. The wall behind the couch has built-in lighting to break up the solid wall, as well as helping to creating a unique atmosphere.

Photography by Beer Singnoi

Located off the living room is a covered outdoor patio.


This modern house has a covered outdoor patio that looks out onto the backyard.

Photography by Beer Singnoi

A small path connects the patio to a larger seating area with built-in wood benches and hidden lighting, that’s surrounded by plants.


This small and modern backyard has a small path that connects the patio to a larger seating area with built-in wood benches and hidden lighting, that's surrounded by plants.

Photography by Beer Singnoi

Back inside, the kitchen has light wood cabinets, open shelving and a mirrored backsplash. The kitchen shares the room with the dining table. Floor-to-ceiling windows look over the living room below.


This modern kitchen has light wood cabinets, open shelving and a mirrored backsplash. The kitchen shares the room with the dining table. Floor-to-ceiling windows look over the living room below.

Photography by Beer Singnoi

Just off the kitchen are wood and steel stairs that lead to the upper floors of the home.


These wood and steel stairs lead to the upper floors of this modern home.

Photography by Beer Singnoi

The master bedroom is full of light wood and mirrors. Small plants add a touch of nature to the room, and a built-in couch creates a place to relax and read a book.


This modern master bedroom is full of light wood and mirrors. Small plants add a touch of nature to the room, and a built-in couch creates a place to relax and read a book.

Photography by Beer Singnoi

Beside the master bedroom is a large walk-in closet. The light wood used in the bedroom is also used in the closet to create open shelves and storage. In the center of the closet is an accessories island and an upholstered bench.


This large walk-in closet has plenty of light wood open shelving as well as drawers for storage. In the center of the closet is an accessories island and an upholstered bench.

Photography by Beer Singnoi

Opposite the closet is the master bathroom. A large bath/shower room is enclosed behind a glass wall, and a large back lit mirror makes the bathroom feel even larger.


In this master bathroom, a large bath/shower room is enclosed behind a glass wall, and a large back lit mirror makes the bathroom feel even larger.

Photography by Beer Singnoi

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Share this on:

Social Media – Newsletter
Luminaire – August 2018 – Fritz Hansen Pot Chair
Social Media – Pinterest




https://medicaments-24.com

topobzor.info

Этот нужный веб портал с информацией про уборка офиса после ремонта https://cleansale.kiev.ua